Låntagaravtal Bibliotek Mellansjö

LÄS MER

När alla bibliotek (Gullspång, Hjo, Karlsborg, Mariestad, Skövde, Tibro, Tidaholm och Töreboda) gick in i Bibliotek Mellansjö-samarbetet under 2018 förs alltså åtta bibliotekskataloger inklusive låntagarregister samman i ett gemensamt register. När du signerar låntagaravtalet samtycker du till att dina låntagaruppgifter hamnar i bibliotekssamarbetet Bibliotek Mellansjös gemensamma och kommunövergripande databas samt att ta del av och följa bibliotekets låneregler och att kontinuerligt uppdatera dig om dem.

Du behåller ditt gamla lånekort, det följer ditt personnummer och kommer att flyttas över till det nya systemet. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för att få en ny pinkod.

När du signerar låntagaravtalet samtycker du till att dina låntagaruppgifter hamnar i bibliotekssamarbetet Bibliotek Mellansjös gemensamma och kommunövergripande databas samt att ta del av och följa bibliotekets låneregler och att kontinuerligt uppdatera dig om dem.

Dina lån registreras i bibliotekens gemensamma databas. Dessa uppgifter är konfidentiella och så snart lånet är återlämnat, och eventuella skulder är betalda, raderas uppgiften i databasen. Du har alltid möjlighet att få veta vad som finns registrerat på ditt bibliotekskort om du uppvisar legitimation.

Följande behövs för e-tjänsten