Beställa matlådor, gymnasieelever Mariestad

LÄS MER

Från och med vecka 19 erbjuder vi varm lunch till dig som är elev på Vadsbogymnasiet eller som är elev på annat gymnasium men bor i Mariestad.

Beställa lunch
Här beställer du din lunch. Ange ditt namn, telefonnummer, vilken skola du går på och vilka dagar du vill ha lunch. Du kan även ange eventuell specialkost. Observera att du måste göra en ny beställning varje vecka. Beställningen gör du senast onsdag klockan 14.00 för att få lunch kommande vecka.

Hämta lunch
Du hämtar nylagad lunch i respektive enhets varuintag vid köken på Högelidsskolan, Prismaskolan, Fredslund i Hasslerör, Lungsäter i Lugnås, Ullerås i Ullervad, Tidavads skola, Lyrestads skola och Torsö skola varje dag som du har beställt. I e-tjänsten väljer du den tid som passar dig bäst mellan klockan 11.00-13.00. Vi bockar av dig när du har hämtat din lunch.

Meny
Du hittar menyerna för respektive skola i appen Din skolmat.
Meny för Torsö skärgårdsskola hittar du på www.torsoskola.se 

Du som bor i en annan kommun
Vi vill uppmana dig som läser på Vadsbogymnasiet men som bor i en annan kommun att i första hand ta reda på om din hemkommun erbjuder lunch, detta för att undvika onödiga resor. Om de inte erbjuder lunch eller om det passar dig bäst att hämta i Mariestad får du självklart beställa lunch av oss.

Adresser utlämningsställen
Högelidsskolan
Bergsgatan 31
Mariestad

Prismaskolan
Västra vägen 37
Mariestad

Fredslund
Fredslundsvägen 10 – 12
Hasslerör

Lungsäter
Kinnekullevägen 40
Lugnås

Tidavads skola
Nya skolan 1
Tidavad

Lyrestads skola
Skolgatan 2
Lyrestad

Ullerås
Ullervadsvägen 4
Ullervad

Torsö skola
Hässlestadsvägen 1
Torsö

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa